Bérkalkulátor 2012


A kép alatti linken érhető el a kalkulátor 🙂

Bérkalkulátor 2012

Adja meg bruttó bérét, majd “Számol”

Az oldalunkon elérhető az új 2012-es bérkalkulátor az egykulcsos (16%-os) személyi jövedelemadó alapján. Számítsd ki, mennyit kapsz kézhez jövőre a fizetésedből! Nettó bér kalkulátor a bruttó béred alapján: a 2012-es bérkalkulátor az aktuális adójogszabályokat alapul véve számítja a járandóságod.

Bérkalkulátor 2012 használati útmutató

A bérklakulátor 2012 havi nettó bért számol a megadott bruttó bér (Bérjövedelem) után, valamint a fizetendő adókat és járulékokat is megjeleníti.
A 2012-es nettó jövedelmet minimum 1 adat (bruttó bér) megadása után lehet számolni, de természetesen családosok ne feledjék el megaadni a gyermekeik számát, akik után családi adókedvezményre lesznek jogosultak (főiskolások, egyetemisták nem, ők csak családi pótlék alapot képeznek).

Mit írjon a Bruttó havi bérhez (Bérjövedelem)?
A magánszemély által a 2012-es adóévben bármilyen címen és formában megszerzett bevétel egésze, vagy a törvényben elismert költségekkel csökkentett része, vagy annak e törvényben meghatározott hányada.
A munkaviszonyból származó jövedelemnek komoly jelentősége van az adó kiszámítása során, mivel a bérjövedelem alapján számítódik többek között az adójóváírás. Az Ön által megadott 2012-es havi bérjövedelemnél a bérkalkulátor kiszámítja az adójóváírás (adókedvezmény) összegét is.
További infók itt olvashatók.

A berkalkulator.com támogatásával

free counters

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s