Halász József üzent!


Közösségi oldalra került egy beszámoló, melynek a nyilvánosságra jutására más lehetőség nem nyílt“Nem változtatásokra, hanem paradigmaváltásra van szükség! ” – hangzik el Halász József videoüzenetében, melyet a magyar emberekhez intézett.

Halász János jogász, a videójában sok szeretettel köszönt minden magyar embert. Az elején még csak sejteni sem lehetett, hogy az üzenet, tulajdonképpen a D-day-t életre hívó szakszervezeti vezetőknek, koordinátoroknak szól. Az üzenet, megfelelő kontextusban történő értelmezését nem hátráltatja azonban, hogy amelyeknek az üzenet szól, nincs szükségük a Halász János-féle tanácsadás talált értékeire, sokkal nagyobb szükségük van a szolgálati út szentségében való hitre, ami lehetővé teszi számukra a felelősségek alól való kibújást.
Ezen kóbor üzenetnek mi is adja a fontosságát, hogy szajkózás, vagy egyéb gondolatelültetési módszerek eszköze ként kell, hogy szolgáljon?
Alan Watt óta tudjuk, hogy ezek a leghatékonyabb módszerek a kollektív tudat alakítására. Varga István óta pedig tudjuk, hogy fizetünk, mint a katonatiszt. Ha kell, ha nem…
A fenti kérdés megválaszolásához ugyanakkor meg kell értenünk, hogy a magyar probléma, nem csak magyar probléma.
Halász ideológiai, gazdasági, és jogi változást emleget, és óva inti a magyar népet a változtatgatás politikájával történő további életviteltől.

“…fel kell számolni azokat a jelenlegi kapcsolatokat, melyek idáig sodorták az országot, a világválság egyik kárvallottja ként.” 

Van-e Halász Józsefnek társadalmi támogatottsága, egy kerekasztal-beszélgetésen való részvételhez?

free counters

Reklámok

Posted on 2011/10/02, in zeitgeist, korszellem, emberiség and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s