Ki a csuda az a Drábik János?


Drábik János, fogalmam sincs kicsoda, de történetesen igaza van.

Be lehet állítani, cigánynak, zsidónak, szocinak, libcsinek, nácinak, vagy akármilyen faszságnak, de akkor is igaza van.
Figyelmetekbe ajánlanék egy videót, ami a legelbutultabb ember számára is elmagyarázza húsz percben, hogy mi az, amiért Mi otthon, vagy a munkahelyünkön dolgozunk, ami az emberi kapcsolatainkat romboló eljárással, piedesztálra emeli önnön magát.

Tanakodnunk kéne hát azon, milyen megoldást is dolgozzunk ki a fennálló állapotokra ahelyett, hogy fölzabáljuk egymást kannibál módjára politikai, vallási, fajtabeli nézeteltérések szítogatogatásával – már ha van olyan élő ember, akár magyar, akár nem magyar, akik számára a megoldás lenne hangsúlyos.
Kommunikáljunk emberek!

Szerk. (olvasói hozzászólás alapján): Drábik János – egyébiránt, a Szabad EURÓPA Rádió szerkesztője volt, jelenleg többek között az osztrák kormány tanácsadója.
Hozzá hasonló álláspontú emberrel nem fogunk a televízióban találkozni addig, amíg asszisztálunk a szabad piac rombolásainak. Olyan tájékoztatást akarok, melyben igazat mondó emberek, mint jelen esetben Drábik János – igazat mondanak.
free counters

Reklámok

Posted on 2011/09/20, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 hozzászólás.

  1. Holkó Erzsébet

    Sajnos mi nem vagyunk Izland!!! A Mi Nemzetünk vágtázik, ha vezetői úgy látják jónak – jó pénzért. Jó lenne tudni, hogy a nemzeti identitástudat jelszón kívül mi izgatja föl az e hazában élőket! Vágjanak fát a hátunkon? Rendezzenek a zemberek számára havi rendes vesszőfutást? Lehet néhány embernek partizánkodni, akarni segíteni, azonban elszigetelődnek, mert a közösségi oldalakon 99 %-ban arról tudósítanak, hogy mindenütt minden rendben, lilaködös fotók, szövegek jelennek meg, amiket emberek milliói lájkolnak. Azon csodálkozom, hogy vannak még, akik felvállalják a segítő szándékot.

  2. Az oldalon olyan embertársaink hangját, tintanyomát fogjuk közvetíteni, melyek felvállalják a segítő szándékot és nyilvánosság előtt is hajlandóak szólni, a világ dolgairól másként…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s